OBROVSKÝ ÚSPĚCH zaznamenaly práce našich studentek na přehlídce středoškolských odborných činností SOČ

14.5.2024

OBROVSKÝ ÚSPĚCH zaznamenaly práce našich studentek na přehlídce středoškolských odborných činností SOČ.

V krajském kole se utkalo 131 prací v 18 různých kategoriích a historicky vůbec poprvé se naší studentce Líze Dyakovych podařilo se svou prací s názvem Změny postojů občanů Ukrajiny k Rusku v průběhu 20. a 21. století, kterou psala pod vedením Mgr. Davida Sogela, zvítězit v kategorii č. 17 – Filozofie, politologie a ostatní humanitní obory.

Naši školu tak bude reprezentovat na celostátní třídenní přehlídce 21. – 23. června 2024.

Gratulujeme Líze k obrovskému úspěchu a děkujeme za skvělou reprezentaci školy!

Dalším velkým úspěchem v rámci proběhlé SOČ byla práce Ely Kučerové s názvem Vliv nynější společnosti na vnímání severské mytologie. Práce vedená rovněž Davidem Sogelem získala velmi cenné 2. místo v oboru č. 15 – Teorie kultury, umění a umělecké tvorby. Má tak velkou šanci, že i její práce s probojuje do celostátního kola.

Další studentky – Tereza Machová a její práce Hustota a dynamika průduchů vedená Dr. Liborem Mrnkou a Grace Živny bojovala v kategorii č. 4 – Biologie, geografie a geologie a těsně se neumístila na hodnocené pozice, stejně jako práce Ronjy Astrid Floriánkové s názvem Jed jako vražedná zbraň. Tato práce vedená Mgr. Pavlínou Sekanovou a M.A. Thomasem Boldingem překvapila chemickou porotu svým rozsahem v kategorii č. 3 – Chemie.

Všem děkujeme a hlavně gratulujeme!

#educanetpraha#smart#modern#friendly