EDUCAnet ve Vídni (bohužel bez Vídeňského)

30.9.2019

Třída G2B se ve čtvrtek 26. září vypravila se svým třídním Jiřím Vančurou na dvoudenní „stmelovací“ výlet do Vídně. Podle prvních ohlasů od studentů (i od kolegy Vančury) se výlet velmi vydařil a nám ostatním, kteří jsme nikam nejeli, nezbývá než závidět. Pravděpodobně nebude náhoda, že ve čtvrtek a v pátek byl nejvíce rozmrzelý kolega Vídeňský.

Pro věrohodnost uvádíme jeden z ohlasů, konkrétně od studentky Valentýny Vavřičkové. Text ponecháváme prakticky v původní podobě, pouze jsme odstranili gramatické a stylistické chyby, změnili některá slova a vypustili některé věty:

„Na Vídni se mi líbilo snad vše. Veškerá organizace, i naše skupinka byla moc skvělá! Nejvíce se mi líbil Prátr, ne jen kvůli atrakcím, ale hlavně kvůli tomu, že jsme se všichni odvázali a nestyděli jsme se. Líbily se mi i večerní debaty, protože jsme tak měli možnost více poznat každého uvnitř. Také se mi líbila zoo a celkově vídeňská architektura. Doufám, že to nebyl náš poslední třídní výlet a brzy si to zopakujeme.“